Werken bij Wetland Wonen

 

Wetland Wonen is gevestigd in Vollenhove in de Kop van Overijssel. Als woningcorporatie is ons doel om goede en betaalbare woningen te bieden voor ieders woonwensen. Wetland Wonen biedt woningen voor mensen die hier vanuit hun eigen financiële en sociale omstandigheden niet zelf in kunnen voorzien. Met een team van ruim 30 enthousiaste en servicegerichte medewerkers is Wetland Wonen dagelijks volop actief om deze doelstelling te realiseren.

 

Stage

Binnen onze organisatie zijn diverse afdelingen waarbinnen je stage kunt lopen of een afstudeerproject kunt doen. Afhankelijk van de opleidingsrichting, de stage-opdracht of afstudeeropdracht alsmede de periode waarin stage of het project moet worden gerealiseerd, wordt bekeken welke mogelijkheden wij je kunnen bieden.

 

Als je interesse is gewekt voor het werkveld en onze organisatie, dan kun je bericht een sturen aan peno@wetlandwonen.nl. Neem in dit e-mailbericht relevante informatie voor ons op om te kunnen beoordelen of we een oriënterend gesprek kunnen inplannen.