Marja van der Tas benoemt als lid Raad van Commissarissen

24-4-2017

Mevrouw Marja van der Tas is per 18 april benoemd tot commissaris bij de Wetland Wonen Groep. Mevrouw Van der Tas volgt de heer Clazinus Netjes op die aftreedt wegens het voltooien van zijn tweede zittingstermijn.

 

Mevrouw Van der Tas brengt haar expertise op het terrein van publiekrechtelijke en bestuurlijke zaken en volkshuisvesting in. Zij was onder andere werkzaam in de directie van een woningcorporatie. Ruime bestuurlijke ervaring in het publieke domein heeft zij opgedaan als wethouder in Apeldoorn en als burgemeester van Steenwijkerland.

 

‘De expertise die Marja van der Tas in haar carrière heeft opgedaan, komt uitstekend van pas. Dat ze de omgeving ook nog goed kent is uiteraard een pré’, aldus Annette Stekelenburg, voorzitter Raad van Commissarissen.

 

Marja van der Tas (1958) werkte, voordat ze de politiek in ging, als hoofd facilitaire dienst en waarnemend directeur in een woonzorg­centrum te Amerongen.
In 1983 werd zij benoemd tot adviseur van de werkgeversorganisatie woonzorgcentra (PVIB). Vanaf 1987 vervulde zij de functie van Inspecteur bejaardenoorden in de provincie Zuid-Holland. In 1992 wordt zij benoemd tot adjunct-directeur van de woningstichting De Goede Woning te Apeldoorn, specifiek belast met de sector zorg. 
Vanaf 1998 tot 2006 maakte zij als wethouder en 1e locoburgemeester deel uit van het college van burgemeester en wethouders van Apeldoorn met als portefeuilles ruimtelijke ontwikkeling en bouwtoezicht, monumentenzorg en kunst.

Op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van actualiteiten? Schrijft u zich dan in voor onze algemene nieuwsbrief.

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.