55 jaar of ouder? Ga met ons in gesprek!

20-9-2019

 

Mensen worden steeds ouder en wonen langer zelfstandig. De vergrijzing slaat toe. Er zou daardoor een grotere vraag ontstaan naar seniorenwoningen. Maar we weten uit onderzoek dat ouderen niet snel verhuizen. En we zien bij onze inschrijvingen geen grote aantallen 55-plussers.

 

Dus hoe zit dat nou? Als woningcorporatie willen we graag dat onze woningen passen bij de wensen van onze huidige en toekomstige klanten. Maar zijn de wensen van onze klanten? Hoe willen zij wonen als ze ouder worden? Daarover gaan we graag met u in gesprek.

 

We organiseren daarvoor vier bijeenkomsten

We nodigen onze huurders van 55 jaar en ouder, maar ook mensen van die leeftijd die in de toekomst bij nosmogelijk toekomstige klanten, uit voor een gesprek. De uitkomsten van de bijeenkomsten verwerken we in de plannen voor onze woningen. Zowel voor bestaande als voor nieuwe woningen.

 

U bent van harte welkom op een van onze bijeenkomsten

Bent u tussen de 55 en 70 jaar oud? Dan bent u van harte welkom op:

  • donderdag 3 oktober in cultureel centrum Teeuwland in Hasselt, van 19.30 tot 21.00 uur, of
  • donderdag 17 oktober op ons kantoor in Vollenhove, van 19.30 tot 21.00 uur.

 

Bent u ouder dan 70 jaar? Dan bent u van harte welkom op:

  • donderdag 3 oktober in cultureel centrum Teeuwland in Hasselt, van 15.30 tot 17.00 uur, of
  • donderdag 17 oktober op ons kantoor in Vollenhove, van 15.30 tot 17.00 uur.

 

Voel u niet belemmerd om te komen op het moment en de plek die u het beste uitkomt. U bent als 60 jarige Blokzijliger ook welkom op de bijeenkomst voor 70 jaar en ouder in Teeuwland.

 

Laat ons weten of u komt, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen

Voor de bijeenkomsten op 3 oktober ontvangen we uw aanmelding graag uiterlijk op 30 september. Voor de bijeenkomsten op 17 oktober ontvangen we uw aanmelding graag uiterlijk op 14 oktober.

 

Aanmelden kan per e-mail via aanmelden@wetlandwonen.nl of per telefoon via (0527) 24 97 10. U kunt ons bereiken op maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 12.00 uur.

 

Wilt u graag komen, maar heeft u geen vervoer?
We denken graag met u mee over een oplossing. Bel ons gerust zodat we met u kunnen overleggen.