Fijn Wonen

Fijn Wonen is het woonidee van Wetland Wonen. Voor Wetland is wonen meer dan een dak boven je hoofd. Het gaat om je 'wel' bevinden, om gemak, om zekerheid, om zeggenschap, om comfort, passend bij ieders eigen situatie. Voor de één is het kopen van een woning mogelijk, voor de ander is het aanpassen van de woning belangrijk: bij iedere levensfase horen andere woonwensen. Daarom heeft Wetland Wonen haar woningbezit opgesplitst in 2 verschillende woonlabels: Fijn Huren en Fijn Kopen.

 

Fijn Huren

Huren, dat kan natuurlijk bij Wetland Wonen. In allerlei soorten en maten bieden we woningen te huur aan. Of het nu gaat om eengezinswoningen of appartementen voor mensen met een zorgbehoefte, woningen voor senioren of huisvesting voor jongeren, we hebben vrijwel altijd een woning die past bij uw woonwensen. Een woning huren betekent dat u geen langdurige verplichting heeft en geen onderhoudslasten van de woning. Afhankelijk van uw inkomen heeft u mogelijk recht op huurtoeslag. Ook mag u allerlei voorzieningen in de woning aanbrengen als u dat zou willen. En u heeft inspraak in bepaalde uitvoeringskeuzes in de woning. Onze huurwoningen zijn te vinden in 9 kernen, verdeeld over maar liefst 33 wijken. Voor elk wat wils! U vindt ons aanbod huurwoningen op De Woningzoeker.

 

Fijn Kopen

Naast huurwoningen bieden wij ook koopwoningen aan. Het kan daarbij gaan om voormalige huurwoningen die we verkopen, maar ook om nieuwbouwwoningen. De koopwoningen van Wetland Wonen zijn van uitstekende kwaliteit. Van oorsprong zijn we immers een bouwvereniging; we hebben inmiddels zo'n honderd jaar ervaring met kwalitatief uitstekend bouwen. Om u nóg meer zekerheid te bieden worden bestaande woningen altijd bouwtechnisch gekeurd, nieuwbouwwoningen vallen onder GIW-garantie. Tevens profiteert u van voordelige notaristarieven en bieden wij in sommige gevallen terugkoopgarantie aan als uw inkomen zou terugvallen. Onze 'Fijn Kopen' woningen vallen hoofdzakelijk in de sociale koopsector. U vindt ons aanbod koopwoningen op De Woningzoeker.