Werken bij Wetland Wonen

Wij zijn Wetland Wonen. Woningcorporatie in Noordwest-Overijssel. Wij vinden het belangrijk dat ieder mens fijn kan wonen. Of dat nou in de drukte van een grote stad is of een knus dorp vol jeugdherinneringen. Daarom verhuren, bouwen, onderhouden en renoveren wij ruim 3.000 woningen in de stad Zwolle en kernen in de gemeenten Steenwijkerland en Zwartewaterland. Dit doen wij voor mensen die vanuit financiële of maatschappelijke redenen moeite hebben om een passende en betaalbare woning te kopen of huren in de vrije sector.

Werken bij Wetland Wonen

Vanuit ons kantoor in Vollenhove, een thuiswerkplek of onderweg staan wij in verbinding met onze collega’s, huurders en vele partners. Wij vinden het belangrijk om samen op te trekken. Plannen zijn nog beter als we ze samen maken en realiseren. We zijn open over wat we doen en de keuzes die we maken. Wij vinden het belangrijk te weten wat er speelt bij onze collega’s en huurders. We gaan uit van mogelijkheden binnen de regels en procedures, dat maakt ons wendbaar.

Bij ons werken ruim 40 vriendelijke, creatieve en professionele mensen. We tonen eigenaarschap voor de dingen waar wij verantwoordelijk voor zijn. Gaan graag het gesprek aan. Maken afspraken en komen deze na. En als dit even niet lukt zijn we daar eerlijk over. Wij spreken elkaar aan op onze verantwoordelijkheden. Wij stimuleren nieuwe ideeën en initiatieven. Bieden verschillende mogelijkheden voor een opleiding, cursus of coaching. Wij kennen elkaar. Zijn klantgericht. Werken met korte lijnen en doen dingen samen. Want wij zijn Wetland Wonen, gewoon fijn werken.

Direct naar:
Vacatures Stage