Huis huren Overijssel
Huis huren Overijssel

Huis huren Overijssel

Een huis huren in Overijssel kan bij Wetland Wonen. Wij zijn een woning corporatie en hebben 3.000 woningen in de Kop van Overijssel, onder meer in plaatsen als Giethoorn, Genemuiden, Belt Schutsloot, Zwartsluis, Vollenhove en Blokzijl. Wetland Wonen vindt het belangrijk dat naast de woning ook de woonomgeving in Overijssel prettig is. Daarom willen we bijdragen aan het leefbaar houden (en maken) door te investeren in veiligheid in en om uw huurhuis in Overijssel. Ook leveren we een bijdrage aan het in stand houden van vitale voorzieningen in kleine kernen. 

Overijssel met een duurzaam en leefbaar platteland

Een huis huren in Overijssel betekent genieten in de provincie. Met onze maatschappelijke partners staat Wetland Wonen voor een leefbaar en duurzaam platteland. Het Fijn Wonen concept van Wetland Wonen speelt in op de behoeften van de huurders. Of u nu op zoek bent naar een seniorenwoning of woning met zorgvoorziening, wij helpen u in uw woonbehoefte. Zowel jong en oud kan bij ons terecht in Overijssel om een huis te huren. Wetland Wonen vindt het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw huis en dat u zich blijft thuis voelen. Mogelijk wilt u de woning aanpassen aan uw wensen. Dat is mogelijk, maar er zijn wel enkele regels waar u rekening mee moet houden. Deze regels voor Zelf Aangebrachte Voorzieningen, ook wel ZAV-en genoemd, hebben wij samengebracht in een brochure.

Huis huren in Overijssel en inkomen

Als u een huis gaat huren in Overijssel kan afhankelijk van uw inkomen betekenen dat u in aanmerking komt voor huurtoeslag. Bekijk hier de voorwaarden voor een huis huren in Overijssel.

Beschikbare huurhuizen in Overijssel

Door een huis te huren in Overijssel woont u in een fijne woonomgeving met een prachtige natuur en sfeervolle dorpen en steden. Overijssel is een prachtige provincie om te wonen en te werken. Schrijf u in bij Wetland Wonen om een huis te huren in Overijssel.