Huurwoning in Zwolle
Huurwoning in Zwolle

Huurwoning in Zwolle

Als u een huurwoning in Zwolle zoekt, bekijk dan gerust ook de mogelijkheden van Wetland Wonen. Wetland Wonen is een woningcorporatie uit Vollenhove en heeft plannen voor huurwoningen in Zwolle. Naast de 3000 woningen in ons verzorgingsgebied in de Kop van Overijssel, zullen wij huurwoningen in Zwolle gaan bouwen. Zo beschikt Wetland Wonen over een ruim aanbod woningen, opgedeeld in Fijn Huren en Fijn Kopen.

Vanaf medio 2018 verwachten wij dat er huurwoningen van Wetland Wonen in Zwolle beschikbaar komen. Mocht u eerder iets willen huren in (de omgeving van) Zwolle, dan zijn er mogelijkheden voor een huurwoning in bijvoorbeeld Genemuiden, Zwartsluis en Hasselt. Afhankelijk van uw inkomen kan het zijn dat u recht heeft op huurtoeslag. Informatie over huurtoeslag kunt u vinden op toeslagen.nl. In uitzonderingsgevallen kunnen wij urgentie verlenen voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Wetland Wonen.

Huurwoning in Zwolle, fijn wonen

Bent u geïnteresseerd in een huurwoning in Zwolle of in de buurt van Zwolle? Bekijk dan het aanbod huurwoningen van Wetland Wonen. Wetland Wonen biedt prima alternatieven met huurwoningen in de omgeving van Zwolle. Bekijk hier het woningaanbod in Zwolle en omstreken.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.