Huis huren in Zwolle
Huis huren in Zwolle

Huis huren in Zwolle

U wilt een huis huren in Zwolle? In Zwolle is een ruime keuze voor het huren van een huis, zowel in de vrije sector als van een corporatie. Wetland Wonen is een woningcorporatie in Vollenhove en heeft in de Kop van Overijssel 3.000 woningen in beheer. Als u een huis wilt huren in Zwolle, maar geen geschikte woning kunt vinden, dan is een huurwoning van Wetland Wonen een goed alternatief. 

Alternatief voor een huis huren in Zwolle

Als alternatief voor het huren van een huis in Zwolle, heeft Wetland Wonen diversen huurhuizen, van eengezinswoningen tot seniorenwoningen, maar ook huisvesting voor jongeren. Ook zijn er huurhuizen voor mensen met een zorgbehoefte. Dat kan onder meer vlak bij Zwolle, in Genemuiden, Hasselt of Zwartsluis. Maar ook in Giethoorn en Vollenhove zijn huur woningen. Een huis huren bij Wetland Wonen betekent dat u geen langdurige verplichtingen heeft. U kunt, afhankelijk van uw inkomen, in aanmerking komen voor huurtoeslag. Wilt u meer informatie over het huren van een huis in (de omgeving van) Zwolle, kijk dan op de pagina ik huur.

Wonen in een huurhuis in de buurt van Zwolle

De afstand tussen Hasselt of Genemuiden met Zwolle is ongeveer 15 minuten. Als u een huis huurt van Wetland Wonen, dan bent u dus ook zo in Zwolle. Bekijk de mogelijkheden van Wetland Wonen om een huis te huren in de buurt van Zwolle.