Geen objecten gevonden

Geld en energie besparen

Inwoners uit Steenwijkerland die geld en energie willen besparen kunnen gratis advies krijgen van De Voorzieningenwijzer en Energiecoaches. We werken op dit moment ook aan deze initiatieven voor gemeente Zwartewaterland.

Geld besparen met hulp van De Voorzieningenwijzer

Misschien betaalt u wel teveel voor uw zorgverzekering, elektriciteit of gas. Of heeft u recht op geld van de overheid. De Voorzieningenwijzer kan u helpen met geld te besparen. Een medewerker komt gratis bij u langs voor een gesprek. 

Kijk voor meer informatie op de website Dat geldt voor mij.

Energie besparen met hulp van energiecoaches

Inwoners uit Steenwijkerland die willen besparen op hun energieverbruik kunnen gratis advies van een energiecoach en een energiebespaartas krijgen. Energiecoaches zijn speciaal opgeleide vrijwilligers die helpen met slimme en betaalbare tips. Ze kijken samen met u naar uw energiegebruik, bijvoorbeeld naar het soort verlichting en verwarming in hun huis, de hoeveelheid water die u verbruikt, de elektrische apparaten en de hoogte van de energierekening. Op basis daarvan kunnen de energiecoaches slimme en handige bespaartips geven. 

Energiecoaches is een bewonersinitiatief van de stichting Duurzaam Steenwijkerland in samenwerking met gemeente Steenwijkerland en de woningcorporaties Woonconcept en Wetland Wonen.

Woont u in Steenwijkerland en wilt u ook gratis advies van een energiecoach? Meld u dan aan door een mail te sturen naar: aanmeldenecsteenwijkerlandnl.

Deel deze pagina