Wij zijn Wetland Wonen

Wij zijn Wetland Wonen. Woningcorporatie in Noordwest-Overijssel. Wij vinden het belangrijk dat ieder mens fijn kan wonen. Of dat nou in de drukte van een grote stad is of een knus dorp vol jeugdherinneringen. Daarom verhuren, bouwen, onderhouden en renoveren wij woningen in kernen van de gemeenten Steenwijkerland en Zwartewaterland en de stad Zwolle. Dit doen wij voor jou en anderen die vanuit financiële of maatschappelijke redenen moeite hebben om een passende en betaalbare woning te kopen of huren in de vrije sector.

Fijn wonen is voor ons meer dan een huis. Het is de plek waar je thuis bent. Waar je kunt lachen en huilen. Waar je tot rust kunt komen. Waar je vrienden en familie langskomen. Het is de plek waar je jezelf kunt zijn. En waar je onderdeel bent van de samenleving. Wij vinden het daarom belangrijk dat onze woningen betaalbaar zijn, goed worden onderhouden en in een buurt staan waar je je prettig voelt. Hiervoor kijken we ook naar jou. Ook jij draagt bij aan de sfeer in je woongebouw of buurt. Ook jij hebt een verantwoordelijkheid om je huis en tuin schoon en netjes te houden. Dat is iets wat wij niet kunnen doen. Al proberen wij je te helpen waar wij kunnen. Mochten sommige klussen niet lukken dan hebben wij een Klein-Onderhoud Pakket waarin wij de meeste reparaties voor je uitvoeren. Ook werken wij samen met verschillende partners die je kunnen helpen als het even niet meer gaat. Wij zijn er voor jou als huurder. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen gewoon fijn kan wonen.  

Wij staan in verbinding met onze huurders en vele partners. Vinden het belangrijk om samen op te trekken. Plannen zijn nog beter als we ze samen maken en realiseren. We zijn open over wat we doen en de keuzes die we maken. Wij vinden het fijn te weten wat er bij jou speelt. We gaan uit van mogelijkheden binnen de regels en procedures, dat maakt ons wendbaar. Bij ons werken vriendelijke, creatieve en professionele mensen. We gaan graag het gesprek aan. Maken afspraken en komen deze na. En als dit even niet lukt zijn we daar eerlijk over. Wij spreken elkaar aan op onze verantwoordelijkheden. Wij doen dingen samen. Want wij zijn Wetland Wonen, gewoon fijn wonen voor iedereen.

Meer informatie over:
Missie en visie Organisatie Governance (jaarverslagen, beleid) Werken bij