Over Wetland Wonen Nieuws & publicaties Laatste nieuws Versoepelingen coronamaatregelen

Versoepelingen coronamaatregelen

Leestijd: 5 min

Gewoon fijn wonen. Dat is waar wij ons iedere dag voor inzetten. In deze periode van het coronavirus doen we dat wel anders dan normaal. We volgen nauwlettend de adviezen van het RIVM en richtlijnen van de Rijksoverheid. Het gaat de goede kant op. Sinds zaterdag gelden er versoepelingen van de overheid. Wij versoepelen de coronamaatregelen vanaf maandag 7 juni op een aantal punten. Wij zetten het voor u op een rij:

Ons kantoor is weer open

U kunt weer bij ons binnenlopen. Ons kantoor is geopend op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 12.00 uur. 's Middags en op vrijdagochtend zijn we op afspraak open. We vragen u zich bij een bezoek te houden aan de coronaregels. Zijn er al 3 personen in de ontvangstruimte? Dan vragen we u even buiten te wachten.

Reparaties

Onze monteurs staan weer voor u klaar, ook als het geen spoedreparatie is.

Alle schades en reparatie binnen en buiten uw woning kunt u weer bij ons melden via de website of door ons te bellen. Dit kan van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur op het telefoonnummer 0527-24 97 10.

Onze monteurs zijn maximaal zes keer per dag in een woning aan het werk. Ze houden zich aan de coronaregels, we vragen u dit ook te doen. Als er zieke of besmette mensen in uw woning zijn zal onze vakman niet bij u naar binnen gaan.

Onderhoud aan uw woning

We werken weer aan het onderhoud van onze woningen. De medewerkers houden zich hierbij aan de coronaregels, we vragen u dit ook te doen als onze vakman of partner bij u langskomt. Als er zieke of besmette mensen in uw woning zijn zal onze vakman of partner niet bij u naar binnen gaan.
Als bewoner heeft u de mogelijkheid om de werkzaamheden op dit moment níet uit te laten voeren, als u zich daar niet prettig bij voelt. U kunt ons dit laten weten.

De huurovereenkomst opzeggen

Als u de huurovereenkomst heeft opgezegd, neemt de technisch beheerder contact met u op. De technisch beheerder komt bij u thuis om een voorinspectie doen. Mogelijk heeft u nog dingen in de woning die u graag ter overname wilt aanbieden aan een nieuwe huurder. De technisch beheerder kan u hierover adviseren.
U levert de sleutel in bij de eindinspectie. Daarvoor komt de technisch beheerder bij u thuis.
Tijdens de voor- en eindinspectie houdt de technisch beheerder zich aan de coronaregels, we vragen u dit ook te doen.

Een nieuwe woning huren

Krijgt u de sleutel van uw nieuwe woning? Die ontvangt u in de woning. De technisch beheerder houdt zich hierbij aan de coronaregels, we vragen u dit ook te doen.

Heeft u te maken met overlast?

Veel mensen zijn nu thuis, (kleine) kinderen ook. Dat kan voor hinder zorgen. We willen u vragen om rekening te houden met deze situatie die voor iedereen nieuw is. Bij hinder van de buren, adviseren wij altijd om met elkaar in gesprek te gaan. Dat kan ook contactloos, via een briefje door de deur of door elkaars telefoonnummer te vragen en een appje te sturen of te bellen.

Komt u er niet uit met de persoon die de overlast voor u veroorzaakt, dan kunt u de overlast aan ons doorgeven via het online formulier 'Overlast melden'. Mocht het nodig zijn dan komen we op huisbezoek om de overlast te bespreken. Onze medewerkers houden zich hierbij aan de coronaregels, we vragen u dit ook te doen. Als er zieke of besmette mensen in uw woning zijn zal onze medewerker niet bij u naar binnen gaan.

Huismeester

Onze huismeester, Co van Asselt, is weer op pad. Zij houdt zich hierbij aan de coronaregels. We vragen u dit ook te doen als zij bij u komt.

Medewerkers

Onze medewerkers werken zo veel mogelijk thuis en houden zich aan de richtlijnen van de Rijksoverheid. Mocht u een medewerker van Wetland Wonen op bezoek krijgen dan kunt u ervan uitgaan dat hij/zij op dat moment geen ziekteverschijnselen heeft. Wij begroeten u dit keer niet met een handdruk en dragen handschoenen en een mondkapje of gelaatsmasker bij een huisbezoek.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.
Namens alle medewerkers van Wetland Wonen.

Marcel Timmerman
directeur-bestuurder van Wetland Wonen

 

*De coronaregels nog even op een rijtje

  • Draag een mondkapje
  • Houd afstand (minimaal 1,5 meter)
  • Schud geen handen
  • Hoesten en niezen in de elleboog
  • Handen wassen en desinfecteren
  • Blijf thuis bij ziekteverschijnselen. Heeft u of een van uw huisgenoten ziekteverschijnselen wanneer wij bij u langs willen komen? Zeg dan op tijd de afspraak af. We maken een nieuwe afspraak zodra dit veilig kan.

Vragen over het Coranavirus?

Heeft u verder nog vragen over het coronavirus? Dan verwijzen wij u naar de Vragen en Antwoorden van het RIVM. U kunt ons ook bellen op 0527-24 97 10 , van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur, of contact opnemen via het contactformulier op onze website.