Lekkage door smeltende sneeuw?

Publicatiedatum: 15-02-2021

Heeft u door de smeltende sneeuw lekkage aan uw dak? Dat komt op dit moment helaas veel voor. De dunne jachtsneeuw waait onder de dakpannen. Als het gaat smelten, doordat het buiten dooit of de verwarming binnen aan staat, zoekt het water de snelste weg naar beneden. Dat kan naar binnen zijn.

Heeft u hier geen last van als het regent, dan is dit waarschijnlijk een eenmalige lekkage. Uw dak is dan niet kapot of lek. Hier kunnen we helaas niets aan doen. We kunnen op dit moment de daken niet op. We vragen u het dak ook niet op te gaan, allereerst voor uw eigen veiligheid, maar ook het risico dat u iets kapot maakt is groot op dit moment. U kunt het water zoveel mogelijk proberen op te vangen in emmers, bakken of doeken. Uw inboedel kunt u beschermen door het weg te zetten of af te dekken met zeil. Eventuele schade aan uw inboedel kunt u melden bij uw inboedelverzekering. 

Heeft u na een regenbui (opnieuw) lekkage? Bel dan met (0527) 24 97 10, zodat een van onze monteurs het dak kan repareren.

Deel deze pagina

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden