Gratis energiebespaartas. Op = Op!

Publicatiedatum: 29-09-2021

De gemeente Steenwijkerland, gemeente Zwartewaterland en Wetland Wonen bieden huurders in deze gemeenten een gratis energiebespaartas ter waarde van € 60,- aan.

Energiebesparing, u kunt een steentje bijdragen

Wetland Wonen verduurzaamt op dit moment woningen in Giethoorn en Blokzijl en is bezig met de voorbereiding van een project in Vollenhove. Dat is het begin van een meerjarige aanpak om onze woningen energiezuiniger en comfortabeler te maken.

Maar u kunt als huurder ook op andere manieren energie besparen. Met kleine aanpassingen bereikt u al veel. Denk aan het plaatsen van ledlampen, een brievenbusborstel of het gebruiken van een douche zandloper. Om u daarbij te helpen kunt u in de energiebespaarweek van 11 t/m 16 oktober een energiebespaartas ter waarde van € 60,- ophalen bij uw lokale bouwmarkt. Meldt u daarvoor snel aan op www.zwartewaterland.energiebespaartas.nl of www.steenwijkerland.energiebespaartas.nl. Maar let op, op = op, dus wees er snel bij! Maximaal 1 tas per adres, alleen voor inwoners van de betreffende gemeente.

Waar kan ik terecht?

Steenwijkerland

  • Praxis, Koematen 2, Steenwijk
  • Karwei, Broekslagen 4, Steenwijk
  • Hubo Decorette, De Weyert 10, Vollenhove
  • Bouwmarkt Vinke, Productieweg 3, Vollenhove
  • Kluswijs, Weerdijk 7a, Oldemarkt

Zwartewaterland

  • Hubo Hasselt, Buiten de Enkpoort 15, 8061 HR Hasselt
  • Van den Berg Genemuiden, alles onder één dak, Klaas Fuitestraat 48, 8281 BZ Genemuiden
  • Veld Zwartsluis, Zomerdijk 41B,  8064 XB Zwartsluis

Wilt u energiecoach worden in Zwartewaterland?

Wilt u andere helpen om met praktische veranderingen om energie te besparen? Heeft u ervaring met dit onderwerp of heeft het uw interesse? Wordt dan energiecoach. Gemeente Zwartewaterland en Wetland Wonen bieden u daarvoor een gratis opleiding en een vrijwilligersvergoeding per coachgesprek. Heeft u belangstelling, stuur dan een e-mail naar infowetlandwonennl, vermeld daarbij uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. We nemen dan contact met u op.

Bespaartips door een energiecoach in Steenwijkerland

In Steenwijkerland kunt u de tas met standaard inhoud ook laten bezorgen door een energiecoach. De energiecoach geeft u dan meteen een advies op maat. Wilt u dit advies op maat? Dan kunt u dit bij de online aanmelding aangeven of u stuurt een e-mail naar aanmeldenecsteenwijkerlandnl.

 

 

Deel deze pagina

Deel deze pagina