Glasvezelcampagne in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Publicatiedatum: 07-09-2020

In Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis wordt op dit moment een glasvezelcampagne gevoerd. Dit betekent dat er wordt geïnventariseerd of er voldoende belangstelling is voor glasvezel. Als op 21 september 2020 voldoende inwoners een abonnement heeft afgesloten, zal DELTA Fiber Netwerk het glasvezelnetwerk in deze kernen aanleggen. DELTA Fiber Netwerk is de opvolger van Glasvezel buitenaf.

Kans voor u als bewoner

Wetland Wonen is blij dat er een marktpartij is die een glasvezelnetwerk tot in de woning wil aanleggen. Wij zien dit als een kans voor u als bewoner én voor het dorp.

Snelle en stabiele internetverbinding

De afgelopen tijd is voor veel mensen het belang van een snelle en stabiele verbinding cruciaal gebleken. Noodgedwongen werkten veel mensen vanuit huis, kregen kinderen en studenten online les en zijn we meer met elkaar gaan videobellen. Ook werd er meer gebruik gemaakt van zorg op afstand. Een glasvezelnetwerk zorgt dat uw dorp klaar is voor de toekomst.

Aanmelden voor glasvezel

U bent vrij om zelf te kiezen of u een aansluiting wilt en heeft hiervoor geen toestemming nodig van Wetland Wonen. Wetland Wonen steunt het glasvezelinitiatief en zal, als het zover komt, medewerking verlenen aan de aanleg van de aansluiting in uw woning. Het gaat er nu om of er voldoende draagvlak is voor glasvezel in het dorp.

Van DELTA Fiber Netwerk hebben wij begrepen dat de aanleg doorgaat wanneer op 21 september 2020 minimaal 35% van de inwoners per dorp zich heeft aangemeld voor glasvezel. Het is aan u of u de aanleg van glasvezel voor uw dorp steunt.

Gratis aansluiting

De glasvezelaansluiting is tijdens de campagne gratis. Het enige dat u betaalt zijn de abonnementskosten bij een telecomaanbieder. Meer informatie over de telecomaanbieders en de mogelijke glasvezelabonnementen vindt u op DELTA Fiber Netwerk.
Let op! Tijdens de campagne betaalt u geen eenmalige aansluitkosten. Als u zich na de campagne aanmeldt, betaalt u deze eenmalige aansluitkosten wel. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van de situatie.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over de voordelen van glasvezel of de campagne? Kijk dan op gavoorglasvezel.nl en voer hier uw postcode in. Hier vindt u ook de contactgegevens van de klantenservice van DELTA Fiber Netwerk.

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn huidige e-mailadres?

Ik huur een woning, kan ik mij dan ook aanmelden voor glasvezel?

Deel deze pagina

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden