Welkom in de Nieuwesluis

Een pagina vol actualiteiten over de wijkvernieuwing in de Nieuwesluis te Zwartsluis

Wetland Wonen heeft haar telefonische bereikbaarheid aangepast. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 11.00 en tussen 14.00 en 16.00 uur op nummer (0527) 24 97 10.

Onlangs hebben de direct omwonenden van de galerijwoningen aan de Scheepvaartlaan een brief van ons ontvangen over de sloopwerkzaamheden.

Plaats uw reactie!

Heeft u een goed idee? Een suggestie voor de buurt? Een constructieve opmerking waar iedereen wat aan heeft? Onderstaand kunt u via een reactieformulier uw suggesties of ideeën kwijt. Misschien wilt u reageren op een artikel of wilt u iets kwijt over de wijkvernieuwing in uw buurt. Reacties worden vooraf getoetst, ongepaste reacties worden niet getoond. Als u een specifieke vraag heeft voor Wetland Wonen kunt u deze stellen via info@wetlandwonen.nl. Een vraag voor gemeente Zwartewaterland kan worden gesteld via info@zwartewaterland.nl.

Uw reactie

Uw naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.

Reacties:

  • Jan Jansen
    18-7-2012
    Bedankt voor de snelle reactie en uitvoering, staat een stuk netter, nu de gemeente nog.
  • Jansen J.
    9-7-2012
    Na de grote tuin opruimdag wat een groot succes was, is het nog steeds een puinhoop wat betrefd het onkruid om de bomen en in de perkjes en vooral in de tuinen en bij de trappen van de duplexwoningen in de Scheepvaartlaan. Kan er van jullie kant ook druk uitgeoe fend worden bij de gemeente.

Buurtvereniging De Nieuwe Sluis kijkt terug op een geslaagde buurtopruimdag.

De tuinopruimdag van zaterdag 12 mei jl., welke was georganiseerd door de Buurtvereniging in samenwerking met Wetland Wonen was een groot succes. Dit was goed te zien aan de inhoud van de afvalcontainers, die Wetland Wonen beschikbaar stelde. Zowel de container aan De Taanderij als aan De Nieuwesluis waren tegen 16.00 uur flink vol!

Activiteitenkalender