Inmeten van onze woningen door Tandra TekenService

Als woningcorporatie zijn wij verplicht om de oppervlakte van onze woningen vast te leggen en te laten controleren. Wij hebben het bedrijf Tandra TekenService opdracht gegeven om dit komende maanden op te gaan meten bij de woningen die wij verhuren.

Niet alle woningen worden ingemeten. Vaak is de oppervlakte van uw huis hetzelfde als die van uw buurtbewoners. We hoeven dan maar bij één huis in te meten. Tandra zal per woningtype telefonisch contact opnemen met twee huurders om een afspraak te maken om de woning in te meten. We vragen hiervoor uw medewerking.

Tandra belt u als zij uw woning in willen meten

Bij het inmeten is het belangrijk dat alle ruimtes toegankelijk zijn, dus ook de zolder, interne en externe bergruimtes. Is dit niet het geval, dan verzoeken wij u om dit aan te geven als u gebeld wordt voor het maken van een inmeetafspraak.

De medewerkers van Tandra TekenService zullen herkenbaar zijn aan een donkerblauwe polo/blouse/trui/jas met het logo van Tandra erop en een legitimatiebewijs voorzien van de logo’s van Wetland Wonen en Tandra. Bij het betreden van de woning zullen de medewerkers hoesjes om de schoenen doen om te voorkomen dat er vuil in de woning achtergelaten wordt.

Na afloop van het inmeten wordt u gevraagd om een bon af te tekenen met een verklaring dat de woning ongeschonden en schoon achter is gelaten zoals aangetroffen voor aanvang van de metingen. U ontvangt van de medewerker een visitekaartje met de contactgegevens van Tandra, voor het geval u nog vragen of opmerkingen heeft over de meting.

Veelgestelde vragen