Ik huur bij Wetland Wonen

Wetland Wonen vormt als woningcorporatie een maatschappelijk organisatie. Ons kantoor is gevestigd in Vollenhove en is iedere werkdag geopend (op maandag t/m donderdag: 08.00-17.00 uur, op vrijdag: 08.00-12.00 uur).

 

Rondom een huurwoning spelen verschillende zaken. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om dit gewoon fijn te regelen. Vanuit onze betrokkenheid met mensen leveren wij een bijdrage aan een beter woon- en leefklimaat in de ons verzorgingsgebied in de Kop van Overijssel.

 

Ik huur: op zoek naar een nieuwe huurwoning

Bij Wetland Wonen zijn er voor u verschillende mogelijkheden om te huren, passend bij ieders woonsituatie. Als u een starter bent of een gezin heeft, bent u bij Wetland Wonen aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim aanbod woningen om te huren. Onder Ik huur vindt u alle informatie als woningzoekende. Voor het bekijken van het aanbod huurwoningen kunt u naar de pagina huis huren met de verschillende opties van appartementen, eengezinswoningen en seniorenwoningen. Als woningzoekende kunt u hier brochures en huurvoorwaarden van Wetland Wonen downloaden.

Gewoon Fijn Wonen Gewoon Fijn Wonen Een uitgebreid overzicht van onze diensten en producten om fijn te kunnen wonen. Onderhoud en reparatie Onderhoud en reparatie Over het melden van een reparatieverzoek en het onderhouden van uw woning. Seniorenwoning Seniorenwoning Over veiligheid en comfort en wat wij u kunnen bieden als u een dagje ouder wordt. Leefbaarheid Leefbaarheid Over een leefbare woonomgeving. Duurzaamheid en energiebesparing Duurzaamheid en energiebesparing Goed voor milieu en portemonnee! Als u niet tevreden bent Als u niet tevreden bent Over het melden van een klacht met betrekking tot uw woning en uw woonomgeving. Ons werkgebied Ons werkgebied Bekijk hier ons werkgebied.  Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Hier vindt u een overzicht van veelgestelde vragen over het huren van een woning.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.