Huur betalen

U kunt de huur op verschillende manieren betalen:

 • 1

  Automatische incasso

  Dit is de makkelijkste manier om de huur te betalen, voor u en voor ons. U geeft ons één keer toestemming om maandelijks de huur van uw rekening af te schrijven. Als er iedere maand genoeg geld op uw rekening staat hoeft u verder niets te doen. Wij zorgen voor een juiste en tijdige afschrijving. Ook de jaarlijkse huuraanpassing wordt automatisch verwerkt.

 • 2

  Overschrijving per bank

  Periodieke maandelijkse overboeking
  U geeft zelf opdracht aan de bank om de huur maandelijks over te maken naar NL18 RABO 0301 808 538. Vermeld bij betaling alstublieft uw klantnummer. Houd er wel rekening mee dat u zelf de opdracht moet veranderen als het huurbedrag verandert.

  Handmatige overboeking
  U geeft zelf elke maand opdracht voor het overmaken van de huurbetaling. Ons rekeningnummer is NL18 RABO 0301 808 538. Vermeld bij betaling alstublieft uw klantnummer.

Als u de huur niet op tijd betaalt, volgen er drie stappen:

1. Herinnering

Heeft u de huur niet vóór de eerste van de maand betaald? Dan sturen wij u een herinnering. We vragen u om de huur alsnog zo snel mogelijk aan ons over te maken.

2. Ingebrekestelling

Hebben wij u een herinnering gestuurd over de huur en heeft u die nog niet betaald? Dan sturen we u een brief om u te laten weten dat wij u 'in gebreke stellen'. Dat betekent dat we verklaren dat u uw verplichtingen niet bent nagekomen. We vragen u in deze brief nog een keer om de huur te betalen.

3. Deurwaarder

Hebben wij u in gebreke gesteld en heeft u daarop niet gereageerd? Dan schakelen een deurwaarder in. Een vervelende stap die we liever voorkomen, want een deurwaarder kan u veel extra geld kosten.

Namens ons stuurt de deurwaarder u een brief. Hierin staat dat wij van plan zijn om de afhandeling van de betaling over te dragen aan de deurwaarder. Als de huur binnen 14 dagen na deze brief niet is betaald, dan neemt de deurwaarder de afhandeling van de betaling over. De kosten van de deurwaarder komen voor uw rekening.

Voorkom dat het zover komt door op tijd een betalingsregeling bij ons aan te vragen wanneer u problemen heeft om de huur te betalen.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden