Fijn Kopen

Naast huurwoningen bieden wij ook koopwoningen aan. Het kan gaan om voormalige huurwoningen die we verkopen, maar ook om nieuwbouwkoopwoningen. In ons aanbod van koopwoningen kunt u de fijn kopen-woningen vinden.

 

Fijn Kopen

"Fijn Kopen" is het kopen van een voormalige huurwoning of een nieuwbouwkoopwoning van Wetland Wonen. Bij de verkoop van huurwoningen hebben onze zittende huurders de eerste keus. Ook kinderen of kleinkinderen kunnen de woning kopen als de bewoner de woning verlaat. Om zittende huurders extra zekerheid te bieden is er 'terugkoopgarantie' van toepassing. Als u door onvoorziene omstandigheden niet meer aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen, kopen wij de woning weer van u terug en kunt u dus weer 'gewoon' gaan huren. Voor meer informatie en de voorwaarden verwijzen wij u naar de brochure over terugkoopgarantie. Als zittende huurder of familie de woning niet koopt, wordt deze verkocht zodra hij is opgezegd. Dit wordt door de makelaar gedaan.

Over Fijn Kopen bij Wetland

Al onze koopwoningen worden via de makelaar verkocht. Voor de verkoop van woningen verwijzen wij naar Bonthuis en Vaartjes ERA Makelaars, met vestigingen in Genemuiden en Zwartsluis, telefoonnummer (038) 386 66 66.

 

Bekijk hier ons aanbod koopwoningen.