Huis kopen bij Wetland Wonen

Wetland Wonen biedt naast sociale huurwoningen regelmatig koopwoningen aan. Het kan gaan om voormalige huurwoningen en nieuwbouw.

Fijn Kopen

Fijn Kopen is het kopen van een voormalige huurwoning of een nieuwbouwkoopwoning van Wetland Wonen. Bij de verkoop van huurwoningen hebben onze bestaande huurders de eerste keus. Ook kinderen of kleinkinderen kunnen de woning kopen als de bewoner de woning verlaat. Om zittende huurders extra zekerheid te bieden is er 'terugkoopgarantie' van toepassing. Als u door onvoorziene omstandigheden niet meer aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen, kopen wij de woning weer van u terug en kunt u dus weer 'gewoon' gaan huren. Voor meer informatie en de voorwaarden verwijzen wij u naar de brochure over terugkoopgarantie. Als zittende huurder of familie de woning niet koopt, wordt deze verkocht door de makelaar zodra deze is opgezegd.

Huis kopen in Overijssel

Het aanbod koopwoningen van Wetland Wonen is gevarieerd met diverse mogelijkheden in de Kop van Overijssel. Een huis kopen bij Wetland Wonen is afhankelijk van de beschikbaarheid in de diverse plaatsen in ons werkgebied, Blokzijl, Vollenhove, Sint Jansklooster, Belt Schutsloot, Giethoorn, Wanneperveen, Zwartsluis, Genemuiden en Hasselt. Onze corporatie staat voor kwaliteit en betaalbaar wonen.

Te koop Te koop Bekijk ons actuele aanbod koopwoningen. Nieuwbouw kopen Nieuwbouw kopen Meer informatie over ons laatste project in Vollenhove. Ons werkgebied Ons werkgebied Bekijk hier ons werkgebied.