Huis huren bij Wetland Wonen

Wetland Wonen is een woningcorporatie in de Kop van Overijssel. We verhuren ruim 3.000 huizen in de volgende plaatsen: Belt-Schutsloot, Blokzijl, Genemuiden, Giethoorn, Hasselt, Sint Jansklooster, Vollenhove, Wanneperveen en Zwartsluis.

 

Gewoon fijn wonen

Ons doel is om goede en betaalbare woningen voor nu en in de toekomst te bieden aan mensen die hierin vanuit hun eigen financiële en sociale omstandigheden niet kunnen voorzien. U kunt bij ons terecht als alleenstaande, oudere, gezin of als u een zorgvraag heeft. Zo kunt u een huis huren bij Wetland Wonen, passend bij uw woonwensen. Want Gewoon Fijn Wonen is het woonidee van Wetland Wonen. Dat is meer dan een dak boven uw hoofd.

 

Ons aanbod op www.dewoningzoeker.nl

U vindt ons aanbod op de website www.dewoningzoeker.nl.

Op die website vindt u ook informatie over welke woning bij uw inkomen past, het zogeheten passend toewijzen. Welke woning bij uw inkomen past, ziet u in dit schema.

 

 

Huurprijzen op maat

We vinden het belangrijk dat woningzoekenden zoveel mogelijk keuzevrijheid hebben bij het zoeken naar een andere woning. Daarom bieden we onze woningen met een huurprijs hoger dan € 607,46 aan met twee verschillende huurprijzen. Een basishuurprijs voor wie dat kan betalen en een lagere huurprijs, voor mensen met een smallere portemonnee. 

 

Heeft u een vraag over onze huurprijzen op maat?

Hieronder vindt u veelgestelde vragen met een antwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u uw vraag stellen via ons online vragenformulier. U kunt ook met ons bellen op (0527) 24 97 10. We zijn op maandag tot en met donderdag bereikbaar van 8.00 tot 12.00 uur.

Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Hier vindt u enkele veelgestelde vragen en antwoorden over onze huurprijzen op maat.