Huis huren bij Wetland Wonen

Wetland Wonen is een woningcorporatie in de Kop van Overijssel en is gevestigd in Vollenhove. Ons doel is om goede en betaalbare woningen voor nu en in de toekomst te bieden aan mensen die hierin vanuit hun eigen financiële en sociale omstandigheden niet kunnen voorzien. Bij Wetland Wonen kunt u terecht als alleenstaande, oudere, gezin of als u een zorgvraag heeft. Zo kunt u een huis huren bij Wetland Wonen, passend bij uw woonwensen. Want Gewoon Fijn Wonen is het woonidee van Wetland Wonen. Dat is meer dan een dak boven uw hoofd. Bekijk welke woning bij uw inkomen past.

Mijn Wetland Wonen Mijn Wetland Wonen Voor het activeren van uw inschrijving en toegang tot uw gegevens. Te huur Te huur Bekijk ons actuele huuraanbod en reageer op de woning van uw keuze! Algemene informatie Algemene informatie Alles wat u moet weten als woningzoekende. 35 huurappartementen Esdoorn te Zwolle 35 huurappartementen Esdoorn te Zwolle De bouw is gestart. Bent u geïnteresseerd?

Huis huren in de Kop van Overijssel

Wetland Wonen heeft ruim 3.000 huizen die u kunt huren in Blokzijl, Vollenhove, Sint Jansklooster, Belt Schutsloot, Giethoorn, Wanneperveen, Zwartsluis, Genemuiden en Hasselt. Wij bieden goede en betaalbare huurwoningen in een prettige woonomgeving. Samen met bewoners streeft Wetland Wonen naar ‘wel’ bevinden, gemak, zekerheid, zeggenschap en comfort, passend bij uw situatie. Wilt u in aanmerking komen voor een huurwoning? Schrijf u dan via deze website bij ons in inschrijven of kom langs in Vollenhove.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.