Welkom in de Nieuwesluis

Een pagina vol actualiteiten over de wijkvernieuwing in de Nieuwesluis te Zwartsluis

Actueel

Wetland Wonen heeft haar telefonische bereikbaarheid aangepast. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 11.00 en tussen 14.00 en 16.00 uur op nummer (0527) 24 97 10.

Onlangs hebben de direct omwonenden van de galerijwoningen aan de Scheepvaartlaan een brief van ons ontvangen over de sloopwerkzaamheden.

Het project Meppelerdiepsluis is inmiddels aanbesteed en men is druk bezig met de voorbereidingen. Daarnaast is de herhuisvesting aan de Scheepvaartlaan bijna afgerond. Tijd om u op de hoogte te brengen van een aantal zaken.

In de loop van september 2012  is gestart met Groot Onderhoud aan 102 woningen in de wijk De Nieuwesluis te Zwartsluis. Onlangs is het project afgerond. De bewoners zijn tevreden over de renovatie, zo blijkt uit een enquete die is gehouden door de bewonerscommissie.

De uitvoering van de werkzaamheden is inmiddels in volle gang en verloopt  volgens planning. Het project is gestart in De Botter. Tot op heden zijn de deelnemende adressen tot en met het adres De Schuttevaerlaan 24 gereed en opgeleverd. Conform planning verwachten wij in week 13, omstreeks 29 maart 2013, gereed te zijn met de werkzaamheden.